Bitcoin-varastointi: Tästä syystä monet vääristävät silti sitä

On olemassa melko paljon valitettavia tarinoita ihmisistä, jotka menettivät Bitcoininsa ikuisesti seurauksena kyseenalaisista tavoista salata salausta.

Merkittävä esimerkki on James Howell, joka menetti 127 miljoonan dollarin arvoisen Bitcoinin vuonna 2017 eikä pystynyt palauttamaan sitä. Raportin mukaan Howell sijoitti aseman virheellisesti paikkaan, johon hän varastoi Bitcoininsa, kaatopaikalle, johon se haudattiin.

Muita esimerkkejä ovat nainen Ukrainasta, joka poisti ainoan varmuuskopiotiedoston, joka sisälsi bitcoin-yksityiset avaimet, ja japanilainen mies, joka oli koira, söi USB: n, joka sisälsi hänen yksityiset avaimet.

Vaikka nämä ovat joitain ilmeisiä tapauksia siitä, mikä voi mennä pieleen, kun yksityiset avaimet tallennetaan laitteistolompakkoihin tai pöytätietokoneisiin, Andreas M.Antonopoulos väittää, että huonoin paikka Bitcoinin säilyttämiseen on vapauspalvelut.

Coinsharesin tutkimuksen mukaan yli 16,6% Bitcoinista on säilyttäjien / välittäjien hallussa. Antonopoulos totesi, että jos säilytyspalveluilla on yksityiset avaimet ja käyttäjillä ei ole, ja tähän pääsee web-käyttöliittymän kautta ilman kaksivaiheista todennusta, käyttäjillä on valtava riski menettää kryptovaluutta.

Onko tämä väite perusteltu? Vakiintuneet salauksenhoitajat, kuten Gemini ja Coinbase, ovat pitkälle erikoistuneita ja tarjoavat palveluja, jotka sääntelyviranomaiset tarkastavat.

Itse asiassa Brian Brooks kommentoi äskettäin, että ottaen huomioon OCC: n selvennyksen, jonka mukaan pankit voisivat tukea digitaalista omaisuutta, ne ovat paljon todennäköisemmin kumppaneita salauksen säilyttäjien kanssa kuin perustavat tämän prosessin itse.

Antonopoulosin mukaan tietyt kaksivaiheiset todennustavat ovat kuitenkin ”naurettavan yksinkertaisia”, kuten tekstiviestipohjainen kaksivaiheinen todennus.

Hän väittää, että tämä menetelmä on „rikoslaiminlyönti“ Internet-tietohistorian tässä vaiheessa.

Todellinen kysymys: BTC. Mikä on järkevä määrä pitää alustoilla, kuten Coinbase vs. henkilökohtaisesti avaimet. Kuinka lähestyt sitä suojausta / jakoa. Tällä hetkellä 100% vähittäiskaupan alustoja, onko se ongelma sinulle?

– Dan Andrews (@TropicalMBA) 21. toukokuuta 2020

Kuten Bitcoin-kehittäjä Sjors Provoost Twitterissä totesi,

„Vankeuspalvelut ovat erittäin turvallisia, kunnes ne eivät ole. Kenelläkään heistä ei ole riittävää kylmävarastovakuutusta, viimeksi tarkistin joka tapauksessa. Annan tarpeeksi aikaa odotan heidän kaikkien menettävän paitansa. Heillä on myös yksilöllinen riski kolikoiden tunnistamisesta varkauden kautta. “

Kun uudet säännökset salauksesta ja enemmän institutionaalisia sijoittajia saapuvat tähän tilaan, huoltajien odotettiin olevan ratkaisu Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen säilyttämiseen. Näiden odotusten perusteella merkittävien Bitcoin-kannattajien, kuten Andreas Antonopoulosin, kommentit voivat olla merkki siitä, että salauksenhoitajilla on joitain muutoksia, ennen kuin he ovat valmiita omaksumaan laajemmat salausmarkkinat.