BTC-prisen kan samles opp for massiv Uptick, indikator viser

BTC har underprestert mot altcoins helt siden den falt fra over $ 42k for å slå lavt under $ 30K. Ethvert forsøk på en klar breakout over $ 35K har hittil mislyktes, da bjørner jobber hardt for å bremse kongemyntens stigning.

Investorer som kjeder seg av den nåværende svake handelen i BTC-markedet, kan ikke ha lang tid å vente på å vende tilbake til oppsiden for BTCUSD . En markedsindikator forutsier en avkastning til Bull Run, noe som gir investorene grunn til optimisme.

I henhold til SOPR (Bitcoin spent output profit ratio) delt av analyseselskapet Glassnode, er den nåværende områdebaserte handelen med bitcoin nesten fullført

SOPR sporer om hodlers selger myntene sine med fortjeneste eller tap og kan være et kraftig verktøy for å forutsi når BTC-prisen er i ferd med å tilbakestilles og bevege seg høyere. Når svake hender selger alt de kan, stiger BTC-prisen vanligvis når prispresset reduseres.

Mens den analyserte SOPR, var den populære kryptoanalytikeren CryptoHamster enig i Glassnode-data som viste at den nåværende BTC-konsolideringen snart vil avsluttes.

„Så hvis vi er i et oksemarked nå, ifølge SOPR, er ikke korreksjonen over ennå, men den vil snart slutte,“ tvitret analytikeren mens han delte diagrammet nedenfor.

Investorer er forsiktige når BTC handler under $ 35K

Ettersom BTC gir opp for sitt nært forestående breakout, er mange investorer forsiktige med ytterligere ulemper på kort sikt så lenge mynten handler under ett nøkkelnivå.

Oksene har slitt med å overvinne den kritiske motstanden på $ 35 000 de siste dagene, med gårsdagens økning til $ 34 880 som det siste forsøket på å bryte over det nivået. Siden da har BTC-prisen trukket tilbake under $ 32K-nivået.