Raoul Pal: „Ei voi olla syytä omistaa muuta omaisuutta kuin Bitcoin“

August 11, 2020 Aus Von admin

Real Visionin toimitusjohtaja ja perustaja Raoul Pal sanoo, että Bitcoinista voi pian tulla hänen ainoa omaisuus pitkäaikaisiin sijoituksiin.

Real Visionin toimitusjohtaja ja perustaja Raoul Pal sanoo, että hänen „vakuutustasonsa“ Bitcoinissa nousevat päivittäin, kun hän vertaa salaustekijää perinteisiin sijoituksiin eri aikoina

Hakeminen suhdannekierron teorian sarjassa kaavioita lähetetty Twitteriin elokuu 6 entinen Goldman Sachsin rahastonhoitajan totesi, että vaikka monet sijoittajat haluavat kultaa vaihtoehtona fiat, Bitcoin Trader on ainoa resurssi maailmassa ” tasoitti G4-taseen kasvun. “ G4 viittaa Englannin pankkiin, Japanin pankkiin, keskuspankkiin ja Euroopan keskuspankkiin.

„Se ei ole varastoja, ei joukkovelkakirjoja, ei hyödykkeitä, ei luottoa, ei jalometalleja, ei kaivostyöläisiä. Vain yksi omaisuuserä menestyi huomattavasti millä tahansa ajanjaksolla: Bitcoin. ”

Toimitusjohtaja jatkoi:

”Vakuutukseni Bitcoinissa nousevat päivittäin. Olen jo vastuuttomasti pitkä. Mielestäni ei ehkä ole edes syytä omistaa mitään muuta omaisuutta pitkäaikaisena varojen allokointina, mutta se on tarina toiselle päivälle. ”

Bullish vuodelle 2025


Pal kertoi Cointelegraphille toukokuussa, että maailman valuuttojen devalvoituminen aiheuttaa Bitcoinin hinnan nousun 50x 100x seuraavan viiden vuoden aikana. Hän tulkitsi suhdannekierron kaavioita tarkoittaen, että salausvaluutta voi lopulta nousta miljoonaan dollariin.

Tämän kirjoittamisen jälkeen Bitcoinin hinta lähestyy 11 800 dollaria, kun se on noussut 6% viimeisen seitsemän päivän aikana.